Wat zijn de aanbouwmogelijkheden?

Aanbouw laten bouwen bij je woning of bedrijf is een goede manier om meteen extra ruimte en comfort te hebben, dat is zeker. Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat je precies die juiste aanbouw laat bouwen, zodat je effectief iets aan die extra ruimte hebt.

Tegenwoordig bestaan er heel wat verschillende soorten aanbouw, elk met hun eigen unieke voordelen en eigenschappen. Zoals een prachtige aanbouw van de Aanbouw Expert: een investering waar je nu meteen én later ten volle van kunt genieten!  

Aanbouwmogelijkheden voor elke situatie

Aanbouw is een term die gebruikt wordt om elke vorm van bijbouw te beschrijven, die aan een pand of woning vast hangt. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden bij een professioneel bedrijf:

1. Een veranda

De veranda is een van de meest standaard voorbeelden van aanbouw, en dat komt omdat het meteen extra zit- en ontspan ruimte biedt voor inwoners. De meeste veranda’s hangen daarbij vast aan de woning, en beschikken aan de zijkant over glasramen of een andere afwerking. Bij een aanbouw expert vind je heel wat verschillende mogelijkheden qua formaat, afwerking en stijl.

2. Een dakraam

Ook een dakraam geldt als aanbouw, maar dan natuurlijk op een hoger niveau. Dergelijke werken zijn doorgaans iets complexer, dus het is belangrijk dat je hierbij rekening houdt met de kostprijs en werkduur. Een dakraam kan wel heel wat toevoegen aan niet enkel de beschikbare ruimte, maar ook de uitstraling van je woning. Zeker als je kiest voor een raam met dakkapel!

3. Een grotere keuken

Veel mensen kiezen ervoor om hun keuken uit te breiden, omdat ze dan van meer wooncomfort genieten. Dit is vooral handig als de keuken op zich al aan de buitenzijde van de woning grenst – waardoor aanbouw een stuk gemakkelijker wordt. Eigenlijk kunnen alle ruimtes die aan de rand van de woning grenzen, uitgebreid worden: van de garage tot de woonkamer en zelfs de badkamer!

Vertrouw op de kennis en kunde van een aanbouw expert

Aanbouw is duidelijk een slimme investering als je van een optimaal wooncomfort wilt genieten. Daarbij zal een goede aanbouw ook gewoon de waarde van je woning doen stijgen, wat dan weer goed uitkomt op financieel vlak. Tegenwoordig zijn er heel wat manieren om je woning mooi en stijlvol uit te breiden.