Vakantiepark ’t Hooge Holt – Een uniek stukje Nederland

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *’t Hooge Holt is een unieke plek in Nederland. Het is een stukje natuur waar je de rust en stilte kunt ervaren, maar ook de schoonheid en pracht van de omgeving. De naam ‘Hooge Holt’ is afgeleid van de oude Nederlandse naam voor het gebied, ‘Hoge Holt’, dat letterlijk betekent ‘hoge heuvel’.

Het bungalowpark, waar de huisjes van Leukstevakantiehuisjes.nl zich bevinden, is in Gramsbergen. Het is gelegen in het noordoosten van Nederland, in de provincie Overijssel (tegen de Duitse grens en tegen de grens van Drenthe). Het is een groot gebied, bestaande uit bos, heide, velden, vennen, beekjes en sloten. De omgeving is heel afwisselend, met groene velden, heidevelden en bossen, en er zijn verschillende recreatiemogelijkheden.

Faciliteiten op vakantiepark ’t Hooge Holt te Gramsbergen

Er zijn ook verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een zwembad, speelplaatsen, restaurant of winkels. ’t Hooge Holt is een geweldige plek voor families, stellen of vriendengroepen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie.

Op ’t Hooge Holt in Gramsbergen kun je ook karpervissen. De luxe type huisjes aan de visvijver worden dan ook “de goudkarper” genoemd. Het bungalowpark heeft een prachtig meer waar bezoekers kunnen vissen en ontspannen in de natuur. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het vissen op karper, biedt leukstevakantiehuisjes.nl een unieke ervaring in de natuur, met de beste vislocaties.

Er zijn wandel- en fietsroutes, waarmee je het gebied op een ontspannen manier kunt verkennen. Er zijn ook veel bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de oude kastelen, kloosters en kerken. Er zijn ook verschillende restaurants, cafés, winkels en andere voorzieningen om uw vakantie comfortabel en plezierig te maken.

’t Hooge Holt particulier

Alle bungalows op vakantiepark ’t Hooge Holt zijn van individuele particuliere eigenaren, sommige zijn al meer ervaren in de recreatiebranche dan andere eigenaren. Ongeveer de helft verhuurt het particulier (zelf), de andere via het collectief. De collectieve verhuur gaat via een externe verhuurbemiddeling organisatie waar gezamenlijk een overeenkomst in is gemaakt. Veel particuliere verhuurders verhuren het zelf omdat ze bijvoorbeeld de vakantiehuisjes uniek gemaakt hebben en hier enorm in geïnvesteerd hebben. Bij leukstevakantiehuisjes.nl huurt u dus altijd direct het huisje van de eigenaar zelf, zonder tussenkomst van bemiddelingsorganisaties. Onze verhuurtarieven liggen vaak iets hoger dan de collectieve verhuur zelf, omdat wij overtuigd zijn dat wij de beste (vis/zicht)locaties op het park hebben en onze huisjes volledige en luxe renovaties ondergaan hebben. Bekijk onze huisjes:

Reviews Hooge Holt Gramsbergen Zoover, AirBnB, bungalowspecials, voordeeluitjes, etc

De reviews van vakantiepark het Hooge Holt kunnen soms wisselen, dit komt natuurlijk vanwege de 222 verschillende huisjes en eigenaren. Onze vakantiehuisjes van leukstevakantiehuisjes worden altijd met de hoogste reviews beoordeeld op zowel Zoover, AirBnB, bungalowspecials, voordeeluitjes, Google etc. Al met al is ’t Hooge Holt een geweldige vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen en verfrissende vakantie in de natuur. Het park wordt zeer gewaardeerd door bezoekers en heeft regelmatig positieve recensies gekregen op websites zoals Zoover.

“Top vakantie gehad!”

Hooge Holt te koop: tips voor het kopen van een vakantiehuisje

Op de site van het vakantiepark is het niet mogelijk om een vakantiehuis of bungalow te kopen, hiervoor kan je het beste kijken op funda.nl. Het kopen van een vakantiehuis of bungalow is een goede investering en hiernaast ook geschikt voor mensen die graag regelmatig op vakantie willen gaan en op zoek zijn naar een eigen plek waar ze kunnen ontspannen en genieten van de natuur. Het kopen van een vakantiehuis kan een slimme investering zijn, aangezien veel vakantiehuizen in waarde stijgen.

Belangrijk bij de aankoop is dat je een huisje koopt:

  • op eigen grond en geen pacht grond, zodat je zekerheid hebt. Bij pacht-grond, veelal op campings met chalets, moet je na een aantal jaar weer van de camping af vanwege reorganiseren van de camping.
  • kijk goed hoe het huisje gemaakt is, stenen vakantiehuisjes hebben een lange termijn rendement een goedkoop chaletje moet je na 10-20 jaar na de bouw weer vervangen.
  • zes personen: hiernaast raden we aan om te kiezen voor een 6 persoons huisje of groter.
  • park met voldoende faciliteiten, goed onderhouden
  • met een doelgroep die bij je past, kortom een publiek / gasten waar je je prettig bij voelt, er zijn ook parken waar veel arbeidsmigranten zijn of mensen met allerlei drank/drugs problemen.
  • natuurlijk een scherpe prijs, als je iets “te duur” koopt, duurt het veel langer voor je eea terugverdiend hebt.

In Nederland komt er niks vergelijkbaars in de buurt van vakantiepark ’t Hooge Holt.

Vakantiehuisje kopen in box 3 of zakelijk

In Nederland is het voor particulieren mogelijk om een vakantiehuisje te kopen in Box 3. Box 3 is een belastingregeling die de Nederlandse overheid heeft ingesteld om particuliere beleggers te belonen voor het kopen van vastgoed. Met deze regeling kunnen particulieren een vakantiehuisje kopen in Box 3, waarmee ze een belastingvoordeel krijgen. Het is een grote stap, maar het kan een geweldige investering zijn. Box 3 is een fiscale regeling waarmee je een deel van je spaargeld kunt laten groeien. Het is een manier om je spaargeld te laten renderen zonder dat je het hoeft te verplaatsen. Je betaalt geen belasting over de rente die je verdient. Het is belangrijk om te weten dat je alleen een vakantiehuisje in box 3 kunt kopen als je een Nederlandse belastingplichtige bent. Als je geen Nederlandse belastingplichtige bent, kun je geen gebruik maken van deze regeling.

Parkkosten Hoogeholt

De parkkosten oftewel parklasten die de eigenaren hebben zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type accommodatie. Voor de actuele parkkosten kan je het beste contact opnemen.

’t Hooge Holt is het hele jaar door een populaire bestemming. Kom genieten van de prachtige natuur en de vele recreatiemogelijkheden, zoals vissen, zwemmen en kanoën.