De voordeligste in Breda voor vakantiehuizen inrichting

Heb je een vakantiehuis gekocht? Of heb je er al een? Maar weet je niet hoe je hem moet inrichten? Neem dan contact op met Anselm Oome meubelmakerij Breda. Zij zullen jou deskundig advies geven hoe je het beste jouw vakantiehuis kan inrichten. Doordat alles nog op ambachtelijke wijze wordt gemaakt ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Ruime keuze

Anselm Oome heeft een ruime keuze meubels voor in jouw vakantiehuis. Je kan kiezen uit standaard modellen, of zelf meubels ontwerpen die zij dan voor jou maken zodat jouw droom vakantiehuis tot werkelijkheid komt. Wil je een grote muurkast in de slaapkamer? Dan zit je bij Anselm Oome goed. Zij komen langs om alles op te meten en maken vervolgens de perfect kast voor jou op maat. Zo weet je zeker dat alles netjes past zonder dat je de bovenkant zelf hoeft af te zagen of af te stoffen.

Ook kun je bij Anselm Oome terecht voor een ruime keuze tafels. Je kan gaan voor hun bekende teak tafel, die veel karakter in de kamer brengt, of toch voor een op maat gemaakte boomstamtafel. Bij Anselm Oome is het geen enkel probleem.

Vakmanschap

Bij Anselm Oome gaat het om vakmanschap. Er wordt weinig gebruikt gemaakt van industriële machines om alles in elkaar te zetten. Alles wordt met de hand in elkaar gezet. Dit merk je ook echt aan de producten. Geen enkel product is exact hetzelfde. Doordat er geen robots aan te pas komen weet je zeker dat alles met oog voor detail is gemaakt. De vakmannen nemen hun tijd om alles tot in de puntjes perfect voor jouw vakantiehuis uit te werken. 

Prijs

Doordat de meubels met vakmanschap worden gemaakt, merk je het ook aan de prijs. Bij de meeste meubelmakerij heb je ook naast de prijs van de tafel zelf aan een vaste leveringsprijs. Bij Anselm Oome is dit niet. Hier zit de leveringsprijs bij het totaalbedrag bij inbegrepen. Zo zit je niet in een keer met een prijs die hoger is dan die eerst was afgesproken.

Neem ook een kijkje op de website van Anselm Oome om te kijken welk interieur bij jou past.